Diensten

Diensten

Deco-DC, met hoofdvestiging in Gent, is voornamelijk maar niet exclusief gespecialiseerd in schilderwerken. Met andere woorden: wij zijn van verschillende markten thuis. Zij het wel met een rode draad: al onze werken worden gekenmerkt door kwaliteit in uitvoering, stiptheid in opvolging en juistheid in prijs.

 

 

Schilder-en behangwerken

Uw gevel bepaalt de frisheid van uw woning of gebouw. Maar zon, regen en wind hebben hier een grote impact op. Daarom is de juiste verf voor buitenschilderwerken van cruciaal belang. Wij maken hoe dan ook de juiste materiaalkeuze, zodat uw gevel voor lange tijd schittert. Eindafwerking van een moderne nieuwbouw of opfrissing van de gevel van uw authentiek pand? Wij pakken elk project met evenveel goesting aan.

 

Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk en behangwerken kunnen wij u als decoratiebedrijf een oplossing op maat bieden - binnen uw verwachtingen en budget. Naast het verzorgen van buitenschilderwerk trekken wij nieuwe lijsten, restaureren of vernieuwen we ornamenten, en schilderen we ramen, deuren en kroonlijsten.

 

  • Moluren en plinten
  • Houtenlambrisering
  • Decoratief Behangpapier
  • Glasvezelbehang
  • Vliesbehang
  • Gordijnen
  • Plaatsen van schilderijrails

 

 

Parket

Parket bestaat niet alleen in veel soorten en maten, het kan ook op verschillende manieren worden gelegd. Een vakman is daarom geen overbodige luxe. Deco-DC legt de parketvloer van uw dromen, en dat op elk type ondergrond. Van traditioneel massief parket, over visgraat en plankenvloeren tot meerlagenparket: de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast is er keuze uit een groot gamma houtsoorten.

 

Deco-DC heeft niet alleen een ijzersterke reputatie op vlak van vloeren leggen, maar ook wat betreft vloeren renoveren en onderhouden. Hebt u een parket of een of houten vloer die aan renovatie toe is? Wilt u dat uw houten vloer of parket er weer als nieuw uitziet? Met professionele schuurmachines, in combinatie met de nodige ervaring en juiste producten, klaren wij de klus. Heeft uw parket een grondige onderhoudsbeurt nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht.

 

 

Raamdecoratie op maat

Gordijnen

Gordijnen zijn erg populair om een aantal redenen: ze zetten de toon in uw interieur en geven de ruimte veel sfeer en warmte; ze passen bij gelijk welke woonstijl; ze kunnen gecombineerd worden met andere raamdecoratie; en ze zijn leverbaar in verschillende stofsoorten - van transparant tot verduisterend - en kleuren. Kortom, met gordijnen creëert u een huiselijke en warme sfeer volgens eigen smaak en voorkeuren.

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een populair type raamdecoratie: in alle leefruimtes inzetbaar (voor meer sfeer en/of verduistering) en passend bij elke woonstijl. Ons gamma bestaat uit veel soorten, kleuren, stoffen en kwaliteiten. Met als link de sfeervolle, praktische en voordelige eigenschappen.

 

Vouwgordijnen

Wilt u een romantische, klassieke of juist huiselijke sfeer creëren? Dan zijn vouwgordijnen iets voor u! Door de horizontale vouwen in de stof vouwen ze zich op. Met een bedieningskoord of -ketting bepaalt u in een handomdraai de lichtinval en het zicht naar buiten. Vouwt u het gordijn op, dan zijn beide optimaal. Vouwt u het uit, dan geniet u optimaal van privacy. Vouwgordijnen hebben een elegante en warme uitstraling en zijn leverbaar met verschillende stofsoorten en kleuren.

 

Horizontale houten jaloezieën

Wilt u natuurlijke sfeer en prachtige uitstraling? Dan zijn onze houten jaloezieën perfect geschikt. Deze producten zijn voor vrijwel elk interieur geschikt: van landelijk tot modern! Met houten jaloezieën bepaalt u ook gemakkelijk de lichtinval en doorkijk, door de horizontale houten lamellen te kantelen.

 

Lamellen

In onze collectie vindt u zowel stoffen als pvc-lamellen, waarbij de eerste minder licht tegenhouden. De lamellen, in breedtes van 89 en 127mm, zijn leverbaar in een aantal populaire kleuren en maken van uw huis of kantoor een sfeervol geheel. Verticale lamellen zijn ideaal voor het regelen van lichtinval en privacy, omdat u ze eenvoudig opzijschuift en zo een volledig open raam creëert.

 

Kleuradvies

Voor kleuradvies werken wij samen met een ervaren kleurexpert, die graag aan huis komt om samen met u alle aspecten van uw interieur te bekijken. Want naast uw persoonlijke smaak zijn er nog tal van zaken belangrijk in de kleurkeuze. Zo is een huis met kinderen en keukenpieten gediend met een goed afwasbare verf. Een druk bewandelde houten trap is dan weer best af met slijtvaste lak. Ook de lichtinval speelt een rol, net als uw stijlvoorkeur (landelijk, gemoedelijk, romantisch of strak; mat of glanzend...). Samen brengen we deze factoren in kaart en stellen een kleurpalet samen dat 100 procent bij u past.