Over ons

Schilderwerken en andere delicate opdrachten

Voor (nieuwe en renovatieve) schilderwerken en andere decoratiewerken – nieuwe vloerbekleding in parket, laminaat of lvt (een pvc-houtimitatie), raamdecoratie of behangwerken – kunt u al verschillende jaren ons vakmanschap inzetten. Ook voor de grondige renovatie van uw oude vloeren (opschuren, vernissen...) staan wij klaar. Kortom, met Deco-DC haalt u letterlijk kwaliteit in huis.

 

 

Vakmanschap met passie

Onze schilderwerken en andere opdrachten voeren wij uit met passie en oog voor detail. Net als de klant willen wij een mooi, kwalitatief en duurzaam resultaat. Omdat wij pas tevreden zijn als u dat bent. Daarom maken wij werk van een traject waarbij u centraal staat. Voor de start van de werken overlopen we met u de offerte en selecteren we samen de verschillende mogelijke kleuren, materialen, afwerkingstypes … Tijdens de werken kunt u ons altijd contacteren met uw vragen. En de afwerking gebeurt binnen de afgesproken termijn.

 

 

Samenwerken?

Schilderwerken of andere opdracht? Deco-DC gaat in elk project hoe dan ook voor een totaalpakket van tevredenheid: van het eerste gesprek tot de oplevering. Stiptheid, properheid, grondigheid en opvolging zijn de kernwoorden in onze dienstverlening. Indien u met ons samenwerkt, zult u dat vanaf dag één merken.

 

Meer weten? Meteen een afspraak maken? Wij staan nu al voor u klaar met onze expertise!